.

Η ellite των Gourmet καφέδωνΘεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος καφές στον κόσμο. Η πλήρη γεύση του έχει ισορροπία, εξέχουσες γεύσεις φρούτων, οξύτητα καθώς και ισχυρό και έντονο άρωμα.

Μια πολύ καθαρή γεύση, με αισθητή γλυκύτητα.

ΚαλλιέργειαΚαλλιεργείται στην Τζαμάικα, στο μεγαλύτερο και υψηλότερο ορεινό σύμπλεγμα της Καραιβικής, τα Γαλάζια Όρη, όπου ο συνδυασμός κλίματος και χώματος θεωρείται ιδανικός.
Μόνο ο καφές που καλλιεργείται σε υψόμετρο μεταξύ 1000 - 1800 m μπορεί να φέρει την ονομασία ''Blue Mountain Coffee'', πιο συγκεκριμένα αυτός από τις περιοχές Portland, St. Andrews & St. Thomas και το σημαντικότερο, να καλλιεργηθεί στα κτήματα Clydesdale, Mavis Bank, Silver Hill ή Wallenford.

ΑποξήρανσηΗ Τζαμάικα είναι μια από τις ελάχιστες χώρες παγκοσμίως που αφήνει τον καφέ να ωριμάσει για ένα ελάχιστο διάστημα έξι εβδομάδων, κάτω από τον ήλιο, ώστε να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη ποιότητα.
Μετά την αποξήρανση του μεταφέρεται και συσκευάζεται αποκλειστικά σε ξύλινα βαρέλια.

ΠιστοποίησηΟ Jamaica Blue Mountain Coffee αναγνωρίζεται ως ένας από τους πιο διάσημους, ακριβούς και sought-after στη κατηγορία Gourmet καφές στον κόσμο.
Η ζήτηση του είναι μεγάλη, γι αυτό και συχνά παρουσιάζει έλλειψη.

ΕταιρείαΗ εταιρεία Jamaica Coffee ιδρύθηκε το 2008 και είναι αποκλειστική εισαγωγέας των προιόντων της Ιταλικής εταιρείας Jamaica Coffee Corporation's SRL.
Βασικός της στόχος είναι η εισαγωγή και διάθεση εξαιρετικών ποιοτικά ποικιλιών καφέ Καραιβικής, ώστε να δημιουργεί καθημερινά όλο και περισσότερους λάτρεις υψηλών απαιτήσεων.
Διαθέτει στη χώρα μας το μοναδικό 100% Jamaica Blue Mountain Coffee και είναι η μόνη που διαθέτει πιστοποιητικό γνησιότητας AUTHENTIC CLYDESDALE JAMAICAN και δεσμεύεται τόσο για την γνησιότητα του όσο και για την υψηλή και σταθερή ποιότητα του.


Επικοινωνήστε μαζί μας